Expertii Takeda Ryu certificati de Dai Nippon Butokukai

   Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca Maestrul Roland Maroteaux, a fost certificat cu nivelul de 8 Dan cu titlul de Kyoshi de catre Hanshi Hamada, 9 Dan Presedintele Diviziei Internationale al Dai Nippon Butokukai ( Societatea artelor martiale ale Marii Japonii) - cea mai mare si mai prestigioasa organizatie oficiala de arte martiale din Japonia.

     Ceremonia s-a desfasurat la Chartre ( Franta) pe 21 iunie dupa un dur si riguros test ,in prezenta Ministrului japonez al manifestarilor culturale, atasat al Ambasadei Japoniei in Franta, dl. Fumihiko Yamada. Sensei Maroteaux a fost numit de asemenea "Coordonator pentru Franta" devenind astfel cel mai mare grad recunoscut de DNBK (Japonia) din Franta.  Ca urmare Takeda Ryu Marotoha este o scoala ce a fost acum oficial recunoscuta  de cea mai inalta autoritate de arte martiale traditionale din Japonia - Dai Nippon Butokukai.

         Noi Certificari la Taikai-ul DNBK din Bruxelles

    Evenimentele din Franta s-au continuat la o scara mult mai larga cu ocazia Taikai-ului International Dai Nippon Butokukai din Bruxelles, Begia din perioada 22 - 25 iunie 2006. Cu aceasta ocazie au fost prezenti din partea Honbu Dojo Tokyo 10 experti japonezi in scoli traditionale precum Kendo, Iaido, Jujutsu, Karate si aproximativ 240 de participanti din 22 de tari. Sensei Hamada, 9 Dan a fost din nou cel care a examinat in continuare si pe instructorii avansati ai scolii Takeda Ryu Maroto Ha. Dupa aceleasi teste riguroase Hanshi Hamada a certificat conform standardelor Dai Nippon Butokukai pe urmatorii instructori :

 - Sensei Mamy Rastefano , 5 Dan Jujutsu  - DNBK

- Sensei Kostas Karipidis, 4 Dan Jujutsu - DNBK

- Sensei Cristian Laiber, 5 Dan Jujutsu - DNBK

     Cu aceasta ocazie iata ca rindurile expertilor Takeda Ryu MarotoHa, certificati de Dai Nippon Butokukai se maresc si nu putem decit sa ne bucuram din nou, scoala noastra este recunoscuta ca parte integranta a traditiilor martiale nipone.  (Cititi aici Mesajul lui Hanshi Hamada catre practicantii de Takeda Ryu Maroto Ha)

   In curind mai multe date despre acest seminar de exceptie din Bruxelles.